dissabte, 4 d’agost del 2007

Festa Major 2007 - Tallers, esport, sopar i ball



El dia 28 hem estat força enfeinats. El matí ha començat amb tallers infantils, que han estat molt divertits, segons declaracions d’alguns participants.

A la tarda futbol, primer els benjamins i després els grans, els resultats no han estat favorables als equips del nostre poble, però un altre vegada serà.

Al mateix temps a la plaça hi havia Batuka, seguida per un bon nombre de veïnes i algun veí, que han demostrat estar en molt bona forma física.

A la nit, 350 persones han pogut sopar a la plaça, és una llàstima que hi hagi hagut gent que hi volia ser i no ha pogut per manca de tiquets, potser per un altre any haurem de pensar la manera que hi pugui anar tothom que ho vulgui.

Després del sopar ha arrancat l’orquestra La Caravana i la plaça s’ha convertit en pista de ball on la gent ha ballat, saltat i cantat, ha estat molt divertit i crec que tots ens en hem anat a dormir contents del dia que hem passat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

jo tambe vaig estar a la festa i va ser molt divertida.La gent va disfrutar molt.
Espero que la festa del any que ve sigui igual o millor . Felicitacions al organitzadors de la festa major ho han fet molt be.
AAM