dimarts, 22 de juliol del 2008

LA COMPANYIA CERVESERA DEL MONTSENY (CCM) GUANYA EL PREMI A LA MILLOR CERVESA DE JAFRE 2008 (EMPORDÀ).

El passat diumenge 13 de juliol de 2008 es va celebrar la 1era. FIRA DE JAFRE, CULTURA DE LA CERVESA ARTESANA I PRODUCTES DE LA TERRA (http://www.cervezas.info/jafre.htm).


Amb la participació de més de deu cervesers exposant els seus productes, va tenir un notable èxit de públic assistent. Dins de les activitats cerveseres es va realitzar un concurs per escollir la "Cervesa de l'any de Jafre 2008" entre una selecció de catorze cerveses artesanes. Mitjançant un jurat dirigit per Steve Huxley*, es va realitzar un tast a cegues d'on va sortir guanyadora la Cervesa del Montseny "+Negra".


"+Negra" és una cervesa d'estil Stout Ale. Aquest és l'estil mundialment conegut per la marca Guiness, però en el seu estat natural (sense filtrar ni pasteuritzar), és l'anomenada pels anglesos: Real Ale. Aquesta cervesa negra d'estil irlandès i d'alta fermentació s'elabora amb quatre cereals: ordi, blat, civada i sègol, i combina la complexitat de sabors torrats amb la suavitat dels cereals per donar lloc a una cervesa nutritiva i regeneradora.


Gràcies a aquest premi, el patrocinador de la Fira de Jafre: Vins i licors Grau S.A. (http://www.vinsilicorsgrau.es/) ubicat a Palafrugell, farà una comanda de Cervesa del Montseny, reforçant la presència de la CCM a la costa gironina.


Més informació sobre les cerveses del Montseny a: http://www.ccm.cat/

COMPANYIA CERVESERA DEL MONTSENY, S.L.L.
Pol. Ind. l'Avellenet - C/ del Feu nº 15
08554 ST MIQUEL DE BALENYÀ (Seva) - BCN
info@ccm.cat
www.ccm.cat