dimarts, 18 de novembre del 2008

MOLTES GRÀCIES A TOTS

Entre tots hem aconseguit que Correus rectifiqui la decisió de tancar l'oficina del nostre poble i la torni a obrir.

Des de l'associació volem agrair a tota la gent que ha mostrat la seva disconformitat amb el tancament de l'oficina de correus; signant, contactant amb la premsa, participant a les reunions i mostrant la seva disposició a participar de quantes mobilitzacions fos necessari.

Agrair especialment la col·laboració i dedicació dels comerços del municipi que han fet possible la recollida de les més de 1500 signatures que tenim actualment.

Agrair també a les entitats que hi han donat suport, Colla Gegantera i El Gallaret en la preparació de la mobilització i la difusió de la informació, així com a tots els mitjans de comunicació.

També agraïm el suport del treballadors de Correus i especialment al sindicat CGT, que des del primer moment ha estat al nostre costat.

S'ha demostrat que amb la unió de tots podem aconseguir que es respectin els nostres drets.

Des de l'associació vigilarem el compliment del tracte en que han arribat l'ajuntament i correus. Posant especial atenció en la suficiència del servei d'atenció al public. Per complir aquest objectiu serà important tota la informació que ens pugueu aportar.


UNA VEGADA MÉS, GRÀCIES A TOTS!!!!!!


AAVV de Balenyà