dijous, 23 de juliol del 2009

Comença la Festa Major 2009

El passat dia 22, en Furtìà Coromina, va ser l'encarregat de fer el Pregó de la festa Major d'aquest any.
El vent i la Pluja va fer que la plaça s'omplís de paraigües, però amb paciència i ganes de gaudir del primer dia de Festa Major.
El pregó d'en Furti, va començar amb una petita presentació, on va comentar el perquè, creia ell, que l'havien triat per fer de pregoner. També proposà un pacte amb el públic perquè si s'allargava massa, li ho indiquessin amb aplaudiments i crits, val a dir que va ser molt aplaudit durant la seva intervenció. ;-)



Continuà amb una mena de currículum, on repassà la seva vida al poble i les coses que segons deia li van marcar, com el nom, el neixament de les seves germanes, les bessones, l'escola, els mestres, en Xesco Boix i la seva mort, el fet de que el seu pare fos l'apuntador del Teatre de Balenyà. Després continuà parlant del Teatre, del teatre com a local i el que significa.



A continuació, va fer referència a una serie de “Patarres” que havia fet al teatre de Balenyà.
La darrera d'elles va explicar com s'havia produït el fet que el Grup de Teatre “La Guarderia” marxes de Balenyà. Dient que segurament, si ell hagés estat en el lloc
d'en Toti, hagés fet el mateix.



Personalment crec que va estar molt bé l'explicació pública del que havia passat i aquesta mostra de consideració per en Toti.

Desfilada 2009

Després del pregó i amb permís del temps es va fer la desfilada de models.
Aquest any va ser principalment de roba infantil, acompanyada també de roba de senyora i roba d'esport.




En acabar la desfilada i va haver coca i cava per tothom qui en va voler.