divendres, 1 de gener del 2010

Els Pastorets de Balenyà



Aquest Nadal han tornat Els Pastorets de Balenyà.
Feia molt de temps que els enyoràvem i gràcies a l'impuls d'un grup de gent que estima el teatre i el poble, s'han fet realitat.
Els pastorets de Balenyà, han estat al Llarg de la història del nostre poble un gran esdeveniment social on hi ha participat sempre molta gent, tant actuant com fet vestits, decorats, portant les llums, venent entrades...
També han estat, una escola de teatre, on molta gent s'hi ha enganxat per tota la vida.
El public ha omplert els tres dies el nostre petit teatre i ha esclatat en aplaudiments tant al començar com en finalitzar cada acte.
Al teatre, s'hi respirava un ambient d'alegria i emoció que feia posar la pell de gallina.
en quant als actors, ho van fer molt bé, destacant l'actuació d'uns joves actors i algun molt jove, que tot i no haver fet mai pastorets van deixar al public bocabadat.
el darrer dia, els actors van donar les gràcies al director de l'obre, en Josep Pujols per tot el que els hi havia ensenyat i van dir que els agradaria seguir fent més pastorets i altre obres.
Sembla que hi ha bona fusta i que aquests nous actors, junt amb altres que ja tenen més experiència, ens donaran molt bones alegries i gaudirem de grans interpretacions.
Moltes gràcies a tots els que ho heu fet possible.