divendres, 24 de juny del 2011

El discurs de presa de possesió del càrrec del nou alcalde, Èric Vila


Bon dia a tothom, primer de tot volia agrair la vostra assistència en aquest acte, hi ha cares de gent que no conec, (hi espero conèixer ben aviat),cares de coneguts, cares d'amics i cares de familiars, moltes gràcies per venir a tots.

La veritat és que m'aclapara, i moments com aquest sembla que la cosa no vagi amb mi, i en part penso que tinc raó, ja que per mi, i amb tota la sinceritat del món, el fet d'estar aquí parlant davant de tots vosaltres no ho atribueixo a un mèrit només meu, ni molt menys, sinó a un mèrit de tots els que han treballat i col·laborat en el nostre projecte, el qual després del 22 de maig es va fondre amb uns altres dos projectes, dels quals també n'estic molt i molt orgullós. També crec necessari, fer un esment important a tots aquells que varen apostar per una continuïtat a l'Ajuntament, a vosaltres, dir-vos que us vull
escoltar, entendre i percebre les vostres inquietuds i de ben segur que ens entendrem ràpidament i sense dificultats, estic i estem al servei de tots i cadascun dels veïns i veïnes de Seva, Balenyà i les urbanitzacions.

Els propers 4 anys la nostra responsabilitat, la de l'equip de govern i de l'oposició serà ajudar al municipi de Seva a mirar endavant, construint el model de poble que volem entre tots. Serem els responsables d'escoltar els veïns i veïnes, els responsables d'actuar amb transparència i rigor, els responsables de fer-vos sentir orgullosos de pertànyer a on pertanyeu.

Les dificultats ens han d'empènyer, ens han d'esperonar, fer-nos sentir vius i conscients de la tasca que estem realitzant. De motivació, ganes i il·lusió no ens en falta gens, tampoc ens mancarà humanitat i decisió.

Som conscients que assumim aquesta responsabilitat en uns temps difícils, però creiem que la humilitat i serietat dels nostres programes serà el que ens permetrà de fer una bona acció de gestió municipal.

Des d'ara mateix estem per vosaltres i amb vosaltres amb determinació i autoexigència.

Moltes gràcies,
Visca Catalunya.