dissabte, 17 de novembre del 2012

Crònica de la Caminada 2012



24ena. CAMINADA POPULAR DE SANT MIQUEL DE BALENYA-2012
Celebrada el passat dia 28 d’octubre de 2012.

Aquest any hem tornat a fer 2 recorreguts, el curt de 14 km. i el llarg de 25 km. aprox., i a tornat a tenir molta acceptació.
Però també hem tingut vàries Novetats:    - Itinerari Nou
  • Marcatge dels recorreguts 
  • Gots reutilitzables = Caminada més ecològica
  • Consideració amb les al•lèrgies alimentàries
  • Preu econòmic pels nens
1.- Hem fet un nou Itinerari, aquest any el R. Lllarg pujava fins a Matagalls Xic, i va fer un dia ventós però amb un cel clar i serè que deixava veure unes vistes espectaculars.
LA VERITAT ÉS QUE ELS COMENTARIS DE LA GENT ÉS QUE ELS HI HA AGRADAT MOLT EL RECORREGUT !!!!
2.- Hem marcat els recorreguts amb cintes penjades als arbres, arbustos o en pals o faroles, cintes que es varen recollir/retirar el mateix dia a la tarda.
3.- Hem utilitzat gots reutilitzables, cada participant tenia el seu got que li durava per tota la caminada, i així hem reduït molt les deixalles i hem fet una CAMINADA MÉS ECOLÒGICA.
4.- Hem tingut en compte, a través de les inscripcions, si la gent patia alguna al•lèrgia alimentària i així els hem pogut atendre adequadament.
5.- Hem posat un preu econòmic per les inscripcions familiars amb nens: que de 0 a 4 anys era gratuït, i que de 5 a 10 anys només pagaven 7,00 € o 5,00 € amb inscripció anticipada. Això ha fet que en total vinguessin 39 nens/nenes, que representen un 8,88 % del total de participants.

RESUM DE LA CAMINADA EN XIFRES:
- VAREN SER  439 PARTICIPANTS !!!  poca broma...
- 241 participants que varen fer el Recorregut Llarg
- 190 participants que varen fer el Recorregut Curt
- hi havien 32 persones col•laboradores als diferents controls. Gràcies a tots!! 
- 76 participants eren de Sant Miquel de Balenyà: 28 que van fer el recorregut llarg i 48 que van fer el recorregut curt; això suposa un 17,3% del total de participants.   EI,  ESTÀ MOLT BÉ !!!

RESUM DEL RECORREGUT LLARG:
a)- 1er. Participant en arribar: són 2 nois que anaven junts, en David Garcia Fernández (40 anys) i en Fernando Jurado Delgado (44 anys), veïns tots dos de Cànoves I Samalús, en representació del Club BTT  TRI-BIKE FORNERS.
Ens varen informar que havien sortit a les 7’30h. i arribaven a les 10’03h., per tant havien fet el recorregut corrent en 2 hores i 33 minuts.
b)- Participant més petit: tenia 9 anys, és en Roger Casanovas Noguer de Sant Miquel de Balenyà, que va venir a caminar amb la germana, la  mare i el pare.
c)- Participant més gran: tenia 71 anys, tenim 2 participants, en Joan Ribas Pascual de La Garriga i en Josep Cruells Puigvert de Cardedeu.

RESUM DEL RECORREGUT CURT:
a)- 1er. Participant en arribar: un noi que anava sol, en David Lopez Barba, de 37 anys, veí de Vic i que havia fet el recorregut corrent en 1 hora i 17 minuts.  TEMPS SCRATX !!!
b)- Participant més petit: tenia 23 mesos, és la Jana Hueso, dels Hostalets, però es clar la Jana no va fer pas la Caminada tota caminant, oi?
c)- Participant més gran: tenia 77 anys, i és en Josep Mauri Coloma, veí de Barcelona, que va venir acompanyat amb la seva esposa de 71 anys, tot un mèrit això. Felicitats a tos dos!

ALTRES DADES:
Les poblacions d’on va venir la gent participant són moltes:  Aiguafreda, Ametlla del Vallès, Artés, Hostalets de Balenyà, Badalona, Barberà del Vallès, Barcelona, Bigues i Riells, Cabrils, Canovelles, Cànoves, Cardedeu, Centelles, Cerdanyola del Vallès, Folgueroles,  Granollers, Hospitalet de Llobregat, La Garriga, La Seu d’Urgell, Les Franqueses del Vallès, Llerona, Manlleu, Manresa, Masies de Voltregà, Mataró, Mollet del Vallès, Montcada i Reixac, Olesa de Montserrat,  Olost, Prats de Lluçanès, Perafita, Polinyà, Riells del Fai, Ripoll, Ripollet, Roda de Ter, Sabadell, Sant Adrià del Besòs, Sant Feliu de Llobregat, Sant Fruitós del Bages, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Martí de Centelles, Sant Quirze del Vallès, Sant Vicens de Montalt, Santa Coloma de Gramenet, Santa Eugènia de Berga, Santa Eulàlia de Puig-oriol, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Tagamanent, Taradell, Terrassa, Tona, Torelló, Vic, Viladecans i  Sant Miquel de Balenyà. 

Ens ha faltat la gent de: Arenys de Mar, Argentona, Castellbisbal, La Roca del Vallès, Malgrat de Mar, Palafolls, Sant Boi de Llobregat, Sant Hilari Sacalm, Sant Julià de Vilatorta, gent que sí havien vingut l’any passat o en altres edicions.

GRÀCIES A TOTS !!!
GRÀCIES A GRANS  I  A PETITS !!!
GRÀCIES A TOTHOM QUE HEU VINGUT A CAMINAR UN ANY MÉS !!!

http://www.caminadasmbalenya.net/