dilluns, 15 d’abril del 2013

L'EMD de Sant Miquel de Balenyà més a prop.

La recollida de firmes en favor de l'EMD de Balenyà que va començar ara fa un any, va donant els seus fruits. Després que el Ple de l'Ajuntament de Seva aprovés el setembre passat l'inici de l'expedient per la creació de l'Entitat Municipal Descentralitzada, l'Ajuntament, amb la col·laboració de Balenyà Decideix i l'Associació de Veïns de Balenyà, es va posar a treballar en la redacció de la Memòria. Aquesta Memòria justifica que Balenyà compleix tots els requisits necessaris per a la creació de l'EMD de Sant Miquel de Balenyà.
Finalment, al Ple del passat dia 8 d'abril es va aprovar l'expedient per la creació de l'Entitat Municipal Descentralitzada, ara, aquesta Memòria queda exposada durant 60 dies per a la presentació d'al·legacions, posteriorment es farà una altre Ple per resoldre aquestes al•legacions i es presentarà a la Generalitat, que en un termini de 6 mesos haurà d'aprovar o denegar l'EMD de Balenyà.
Des de Balenyà Decideix i l'Associació volem agrair a tots els que vareu signar en favor de l'EMD, al Ple Municipal que ha aprovat per una gran majoria l'Entitat, i la sensibilitat i el treball de l'Equip de Govern que creu en aquest projecte.
Balenyà Decideix i l'Associació de Veïns ens comprometem a revisar la Memòria i a presentar les al•legacions que creguem convenients.                                                

Balenyà Decideix – Associació de Veïns de Balenyà