diumenge, 22 de desembre del 2013

25 anys de caminada



25 ANYS DE CAMINADA, JA SÓN ANYS!!!

I per això hem volgut Celebrar els 25 Anys de la Caminada de manera especial juntament amb tots els participants, hi van haver sorteigs de “Vals i Obsequis oferts pels Bars i Restaurants del nostre poble”, a tots ells, des d’aquí, els hi agraïm moltíssim la seva col·laboració; i també hi va haver cava i pastís per tothom, un aniversari com cal !!!

Hem tornat a fer 2 recorreguts, el curt de 14 km. i el llarg de 25 km., i cada vegada té més  acceptació; sabeu quanta gent vàrem ser?  RECOMPTE FINAL 461 PARTICIPANTS!!!

Hem mantingut les novetats de l’any passat: gots reutilitzables, marcatge dels recorreguts amb cinta, consideració de les al·lèrgies alimentàries i preu més econòmic pels nens, això ha fet que en total vinguessin 37 nens/nenes (fins a 10 anys), que representen un 8% del total de participants.


ARA FEM EL RESUM DE LA CAMINADA EN XIFRES:

- EN TOTAL 461 PARTICIPANTS !!!  més que l’any passat, gràcies a tots !!!
- 217 participants que han fet el Recorregut Llarg
- 244 participants que han fet el Recorregut Curt
- hi havien 31 persones col·laboradores als diferents controls. Gràcies a tots també!!!

- Aquest any us heu superat, 108 participants de Sant Miquel de Balenyà: 30 que van fet el recorregut llarg i 78 que van fet el recorregut curt; això suposa un 23% del total de participants.  SOU GENIALS !!!


RESUM DEL RECORREGUT LLARG:

a)- 1er. Participant en arribar: ha estat un noi que ha fet el recorregut corrent, en Josep Comas Colomer (47 anys), veí de la Roca del Vallès; ens ha informat que havia sortit a les a les 7’30h. i arribava a les 10’49h., per tant ha fet el recorregut corrent en 3 hores i 19 minuts.
 
b)- Participant més petit: tenim un empat amb 10 anys, en Pol Faez Tiscar (Hostalets de Balenyà), en Marçal Garcia Muñoz (Vic), en Cid Vilaregut Costa (Vic), en Marc Vilaregut Costa (Vic) i l’Àlex Pama Erra (St. Julià de Vilatorta).

c)- Participant més gran: un senyor de 69 anys, en Jaume Serra Tubau de Mataró.

RESUM DEL RECORREGUT CURT:


a)- 1er. Participant en arribar: un noi que ha fet el recorregut corrent també, en David Segarra Verdú (45 anys), veí de Barcelona, del club C.A.RUNNING; ha sortit a les 8:20h. i ens ha arribat a les 9:40h., per tant ha tardat 1 hora i 20minuts, i no és ben real aquest temps, ja que en David entremig ha guiat a alguns participants gràcies a que ell portava el track del recorregut.

b)- Participant més petit: en tenim un de 1 any, en Jan Molina Ledesma, veí de Sant Miquel de Balenyà, i ha vingut a caminar amb la seva germana de 4 anys i la seva mare; el què no sabem és si ha caminat gaire en Jan?

c)- Participant més gran: té 75 anys, és en Daniel Martos Camara, veí d’Hostalets de Balenyà, que va venir acompanyat amb les seves filles, gendres i nets/nétes, i sabem que no és el primer any que ve, ja porta varis anys venint a la Caminada. Felicitats Daniel !!!

/NOVETADA:  Tots ja n’estareu assabentats... desmarcatge de les cintes en 5 punts estratègics dels 2 Recorreguts de la Caminada, que ha fet que estiguéssim distrets bona part del matí; hem intentat solucionar-ho amb tant rapidesa com ha estat possible, i AGRAÏM MOLTISSIM l’ajuda dels mateixos participants que a través del “TRACK i GPS” heu guiat a grups de gent que es trobaven, certament, desorientats, i us agraïm moltíssim la paciència que heu tingut tots plegats. 


ALTRES DADES:

Les poblacions d’on va venir la gent participant són moltes:  Aiguafreda, Alella, Ametlla del Vallès,  Hostalets de Balenyà, Badalona, Barcelona, Bigues i Riells, Canovelles, Cardedeu, Centelles, Cerdanyola del Vallès, l’Esquirol, Granollers, Gurb, Hospitalet de Llobregat, Igualada, La Garriga, La Guixa, La Roca del Vallès, Les Franqueses del Vallès, Llerona, Manlleu, Masies de Voltregà, Mataró, Mollet del Vallès, Olost, Oris, Prats de Lluçanès, Roda de Ter, Rubí, Sabadell, Sant Adrià del Besòs, Sant Boi de Lluçanès, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Sant Feliu de Pallerols, Sant Fost de Campsentelles, Sant Hilari Sacalm, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Julià de Vilatorta, Sant Martí de Centelles, Sant Salvador de Guardiola, Sant Vicens dels Horts,  Santa Coloma de Gramenet, Santa Cecília de Voltregà, Santa Eugènia de Berga, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Terrassa, Tona, Torelló, Vic, Vilassar de Mar i Sant Miquel de Balenyà. 

Ens han faltat, i els hem estranyat moltíssim, la gent de la colla “Los Folloneros”, us esperem veure en una altra edició de la Caminada.

L’Any que ve Més i Millor !!!!!
Salut a Tots!!!
I  GRÀCIES A TOTHOM QUE HEU VINGUT A CAMINAR UN ANY MÉS !!!