dimecres, 17 de juliol de 2013

Convocatòria ANC Seva-El Brull-SM Balenyà

Benvolguts/des,

Des de l’Assemblea Nacional Catalana de Seva-El Brull, ens adrecem a tots vosaltres per convocar-vos a una reunió el proper divendres, 19 de juliol a les 20h, al local d'entitats del Casal de SM Balenyà.

El motiu de la reunió és la preparació de la Cadena Humana “Via Catalana” del proper 11 de setembre. Us explicarem com s’està organitzant aquesta cadena perquè resulti un èxit. Al mateix temps ens posarem a la vostra disposició per a respondre a totes les preguntes o anotar els suggeriments que ens vulgueu aportar.

Des del Seva-El Brull volem que l’organització sigui una any més un èxit. L’any passat varem mobilitzar tres autocars (unes 150 persones) per anar a la manifestació independentista més important de la història de Catalunya. Si afegim aquells que viatjaren en vehicles privats o en tren ens dóna una participació de Seva-El Brull de la qual ens en podem sentir realment orgullosos.

Ara ens cal, com a país, fer una nova demostració d’unitat i de projecte col·lectiu, demostrar al món que no només sabem mobilitzar una gernació sinó que també podem assumir les dificultats tècniques i logístiques que suposa muntar una cadena humana de prop de 500km. Aquest és el repte que ens imposem des de l’Assemblea Nacional Catalana per a l’11 de setembre d’enguany: La Via Catalana cap a la Independència.

Creiem que serà l’última reivindicació d’estat! A partir d’aquest any haurem d’acabar amb les reivindicacions que commemoren derrotes per passar a celebrar la victòria.

Es per aquest motiu que us demanem la vostra col·laboració, l’Assemblea és cosa de tots, i entre tots hem de fer el darrer pas cap a la independència!

Us esperem el proper divendres, 19 de juliol a les 20h, al local d'entitats del Casal de SM Balenyà.